Συλλυπητήρια από τη Μόσχα για τα θύματα της θεομηνίας
Ο Ρώσος υπουργός Εκτάκτων Αναγκών, Βλαντίμιρ Πουτσκόφ, έστειλε στο υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη τηλεγράφημα, μέσω του οποίου εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τα θύματα της θεομηνίας.
Παράλληλα, δηλώνει ότι το υπουργείο του είναι έτοιμο να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια που θα συμβάλλει στην εξάλειψη των συνεπειών που προκάλεσαν οι πλημμύρες στην Ελλάδα.
«Εξ ονόματος του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών, σας εκφράζω τα συλλυπητήρια μου. Ενημερώστε μας, για το αν οι δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας μπορούν να φανούν χρήσιμα στην Ελληνική Δημοκρατία στην προσπάθεια που καταβάλλει για να αντιμετωπίσει τα στοιχεία της φύσης», αναφέρει το τηλεγράφημα που κοινοποίησε το γραφείο τύπου του ρωσικού υπουργείου.
Αυταπάγγελτη δικογραφία για κακούργημα κατά Κωνσταντοπούλου, για τα βίντεο από τη δίκη των Τεμπών
12:59
Μαρινάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ως εδώ - Να μπει μία κόκκινη γραμμή σε μία διαχρονική παθογένεια - Όχι σε εκλογές»
12:47
Μαγνησία: Άγνωστοι έκλεψαν εικόνα και δερματόδετο Ευαγγέλιο του 19ου αιώνα από ναό
12:45
«Weapons»: Ζακ Σιλντς και Ζακ Κρέγκερ ενώνουν τις δυνάμεις τους για το σενάριο του πρίκουελ «Gladys»
12:40