ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η τυφλή επίθεση στην 55χρονη δικηγόρο προκαλεί αποτροπιασμό

ΣΥΡΙΖΑ: Η τυφλή επίθεση στην 55χρονη δικηγόρο προκαλεί αποτροπιασμό
EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την «τυφλή επίθεση» κατά της 55χρονης δικηγόρου που τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια.

«Η τυφλή επίθεση και ο σοβαρός τραυματισμός της δικηγόρου και πανεπιστημιακού από ρίψη φωτοβολίδας στο πόδι της, κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων, προκαλεί αποτροπιασμό», αναφέρει χαρακτηριστικά το κόμμα.

«Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν μόνο σε φασιστικές, εγκληματικές πρακτικές, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κοινωνικές διαμαρτυρίες ή οποιοδήποτε κίνημα, και είναι απολύτως καταδικαστέες», συμπληρώνει η ίδια ανακοίνωση και κλείνει:

«Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην τραυματία και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

Να σημειωθεί, πως σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ευαγγελισμού, όπου νοσηλεύεται η τραυματίας, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σοβαρή και είναι διασωληνωμένη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, «χθες το βράδυ, στις 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” μία γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών».

Η δικηγόρος οδηγήθηκε αμέσως στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε εξάωρη επέμβαση, ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική. Πλέον νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ