Εκλογές Κεντροαριστερά: Ζήτησαν από τον Γιώργο Παπανδρέου όνομα πατρός
Στο εκλογικό κέντρο που ψήφισε το πρωί ο Γιώργος Παπανδρέου, για την εκλογή του νέου αρχηγού της Κεντροαριστεράς, στο Ηράκλειο της Κρήτης, σημειώθηκε μια –κάπως- αμήχανη στιγμή.
Αφού ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έβγαλε φωτογραφίες με παλιούς ψηφοφόρους αλλά και αρκετούς φίλους του, που βρέθηκαν εκείνη την ώρα για να τον υποδεχτούν, έφτασε ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής.
Έδωσε το διαβατήριο του και μια 18χρονη κοπέλα αφού τον τσέκαρε στο τάμπλετ, ρώτησε: «Και το όνομα του πατέρα σας;».
Εκείνη τη στιγμή, όπως μεταδίδει το cretalive, δημιουργήθηκε μια «αμηχανία» από όσους βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, κυρίως πολίτες και δημοσιογράφους.
Ο Γιώργος Παπανδρέου πάντως δεν φάνηκε να αιφνιδιάζεται και αφού απάντησε... «Ανδρέας», πήρε το ψηφοδέλτιο και κατευθύνθηκε στην κάλπη.
Σημειώνεται πως η 18χρονη τήρησε ακριβώς την διαδικασία και ήταν απόλυτα τυπική.
Στις κάλπες για τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής - Ψήφισε για πρώτη φορά
19:53
Η Κύπρος κατήγγειλε την Τουρκία στον ΟΗΕ για τις έρευνες του «Akdeniz Arastirma1» - Η επιστολή
19:40
Καλά στην υγεία της η 6χρονη που έπεσε από όροφο εμπορικού κέντρου - Πώς συνέβη το ατύχημα
19:29
Στις φλόγες ξανά τα Τίρανα: «Ράμα παραιτήσου» φωνάζουν - Με αύρες διάλυσε την πορεία η Αστυνομία
19:18