ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννης: "Η ΝΔ δεν μπορεί να ετεροκαθορίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ"

Μπακογιάννης: "Η ΝΔ δεν μπορεί να ετεροκαθορίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ"
Τα γραφεία της ΝΔ, στη Συγγρού EUROKINISSI

"Δεν μπορεί μια κυβέρνηση να μην έχει μια ισχυρή αντιπολίτευση", υποστήριξε ο Κ. Μπακογιάννης, διαφορετικά σύντομα θα εμφανιστούν συμπεριφορές αλαζονείας, κατάχρησης εξουσίας, φαινόμενα ύβρεως.

Αναφερόμενος στην αντιπολιτευτική τακτική της Ν.Δ., ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε στην εκπομπή "Ακραίως" του SKAI, ότι το κόμμα είχε έναν πολύ πειστικό και πολύ σοβαρό πολιτικό λόγο, ωστόσο αυτός δεν μπορεί να αφορά τη στιγμή αλλά το όραμα του κόμματος.

Στο ερώτημα πως βλέπει τον κ. Μεϊμαράκη, ο κ. Μπακογιάννης αρνήθηκε να απαντήσει, λέγοντας ότι θεωρεί αναχρονιστικό κάθε αιρετός να βγαίνει και να λέει την άποψη του.

Ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε ερωτευμένος με την τοπική αυτοδιοίκηση αφού "κρίνεσαι από αυτά που κάνεις και όχι από αυτά που λες", ενώ πρόσθεσε πως είναι λάθος η προσέγγιση που θέλει τα κόμματα αρχηγικά.

"Η ΝΔ δεν μπορεί να ετεροκαθορίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ", τόνισε ο κ. Μπακογιάννης και πρόσθεσε πως ο αντίπαλος της ΝΔ δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο κακός της εαυτός.

Ο κ. Μπακογιάννης υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία ουσία και περιεχόμενο η συζήτηση για την προεδρία της ΝΔ κι ότι θα έπρεπε να γίνει διάλογος για την κατεύθυνση του κόμματος.

"Η ΝΔ έκανε πολλά λάθη αλλά και πολλά σωστά", πρόσθεσε ο ίδιος ενώ σημείωσε με έμφαση, "Δεν κατάλαβα γιατί παίζαμε άμυνα με τους δανειστές".

Ο κ. Μπακογιάννης είπε ότι δεν άκουσε ποτέ μια συγκεκριμένη πρόταση να την καταθέσει στους δανειστές.

Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας συμπλήρωσε τέλος ότι "Τον Κυριάκο τον αγαπώ αλλά σε πολλά συμφωνούμε και σε άλλα διαφωνούμε".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ