ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπίρτζης: Δεν κινδυνεύει η κυβερνητική συνοχή

Σπίρτζης: Δεν κινδυνεύει η κυβερνητική συνοχή
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Η κυβερνητική συνοχή όχι μόνο δεν κινδυνεύει, αλλά θωρακίζεται κάθε μέρα, τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση της πώλησης των βλημάτων στην Σαουδική Αραβία.

Όπως τονίζει ο κ. Σπίρτζης «Tις περισσότερες φορές που καταγγέλλει η αντιπολίτευση, αναφερόμαστε είτε σε γελοιότητες είτε σε στημένες επικοινωνιακές ιστορίες. Τα γνωστά fake news των επικοινωνιακών επιτελείων που, ιδιαίτερα σήμερα, θέλουν να καλύψουν τις καθημερινές και συγκλονιστικές αποκαλύψεις που αφορούν την αντιπολίτευση και τα στελέχη της».

Ο υπουργός Υποδομών στη συνέντευξή του αναφέρεται και στο θέμα των πλημμυρών στη δυτική Αττική, τονίζοντας ότι «κοροϊδεύει και λαϊκίζει» όποιος αναζητά ευθύνες στην περιφερειάρχη και τη δήμαρχο, όταν έχουμε τέτοια γεγονότα. Παρουσιάζει, επίσης, στοιχεία για τα αντιπλημμυρικά έργα.

Αναφέρεται στο πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική και την προοπτική επενδύσεων στην Ελλάδα, ενώ σε ό,τι την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ξεκαθαρίζει ότι στόχος του Υπουργείου είναι να «κλείσουν οι μπάρες τέλη Δεκεμβρίου».

Ο κ. Σπίρτζης μιλά και για τις εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς. «Εύχομαι να έχουν επικρατήσει οι αντιλήψεις που είναι υπέρ της συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων» λέει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ