Η ΝΔ ζητά απαντήσεις από τον Τσακαλώτο για το πώς θα αντιμετωπίσει τον παράνομο τζόγο
Απαντήσεις από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο για το πως προτίθεται η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τον παράνομο τζόγο και την απώλεια εσόδων από αυτόν, ζητούν 14 βουλευτές της ΝΔ με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή.
Οι γαλάζιοι βουλευτές με επικεφαλής τον Χρήστο Σταϊκούρα καταλογίζουν αδράνεια στην κυβέρνηση, καθώς ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που προαναγγέλθηκαν από τον υπουργό Οικονομικών.
«Εγείρονται απορίες και ερωτηματικά από την επί μακρόν αδράνεια της κυβέρνησης να διαμορφώσει το κατάλληλο ρυθμιστικό πλαίσιο και την ίδια ώρα το πρόβλημα του παράνομου τζόγου διογκώνεται, ευνοώντας σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, ακόμα και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος», αναφέρουν και κάνουν λόγο για αδυναμία περιορισμού της φοροδιαφυγής και το λαθρεμπορίου.
Νέα έρευνα: Αύξηση των περιστατικών καρκίνου του μαστού ως το 2050 - Μείωση θνησιμότητας στην Ελλάδα
10:24
Ιράν: «Θα πυρπολήσουμε όποιο πλοίο περάσει από τα Στενά του Ορμούζ», λένε οι Φρουροί της Επανάστασης
10:20
Ράλι 20% στις τιμές του φυσικού αερίου στην Ευρώπη - Σε αναστολή οι εξαγωγές LNG από το Κατάρ
10:18
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών - Με πατίνι κινούνταν ο ένας δράστης
10:05