ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει με τις δηλώσεις περί Μαρέβας

ΝΔ: Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει με τις δηλώσεις περί Μαρέβας
EUROKINISSI

«Είναι προφανής η προσπάθεια του κυβερνητικού συκοφάντη να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από το σκάνδαλο Τσίπρα - Καμμένου», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος για το «πόθεν έσχες» της Μαρέβας Μητσοτάκη, ενώ - όπως επισημαίνει η Πειραιώς - γνωρίζει ότι υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της Βουλής.

«Η κυβέρνηση, ωστόσο, δεν θα ξεφύγει από τα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες: Ποιος έβαλε μεσάζοντα σε μια διακρατική συμφωνία και γιατί χάθηκαν 66 εκατ. ευρώ από τις ένοπλες δυνάμεις και τη χώρα;», επισημαίνει καταληκτικά η ΝΔ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αναφερόμενος στην αποστολή εξωδίκου εκ μέρους της συζύγου του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Μητσοτάκη, έκανε λόγο για «ένδειξη αδυναμίας».

«Η κ. Μητσοτάκη, θα πρέπει να κατανοήσει ότι ως σύζυγος του προέδρου της ΝΔ είναι δημόσιο πρόσωπο, και ως τέτοιο θα πρέπει και να αποδέχεται αλλά και να ακούει την πολιτική κριτική», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι υπάρχουν ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί από τον κ. Μητσοτάκη, και ανέφερε ότι «θα συζητηθούν στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή η οποία με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού θα διεξαχθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ