ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόλεμος Κωνσταντοπούλου - υπαλλήλων της Βουλής

Πόλεμος Κωνσταντοπούλου - υπαλλήλων της Βουλής
EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης

Μαίνεται ο πόλεμος Ζωής Κωνσταντοπούλου και υπαλλήλων της Βουλής. Με ανακοίνωσή τους, της επιστρέφουν τις μομφές και τονίζουν πως ο όποιος καταγγελτικός της λόγος δεν μπορεί να συγκαλύψει το χάος που άφησε πίσω της.

Φαρμάκι κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στάζουν οι υπάλληλοι της Βουλής που της απάντησαν με σκληρή γλώσσα για όσα τους καταλογίζει με tweets της για υπονόμευση της λειτουργίας του Κοινοβουλίου .

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Βουλής μετά τις καταγγελίες της ότι κάποιοι δεν εργάζονταν και ηθελημένα υπέσκαψαν τη λειτουργία της, υπογραμμίζουν πως ο όποιος καταγγελτικός λόγος της δεν μπορεί να συγκαλύψει το μεγάλο έλλειμμα διοίκησης που βίωσε, κατά το διάστημα της θητείας της, η Βουλή.

Ενδεικτικά δε, υπενθυμίζουν ότι 7 μήνες δεν προχώρησε στη συγκρότηση Υπηρεσιακού και Πειθαρχικού Συμβουλίου των Υπαλλήλων, ως όφειλε, ότι αμέλησε να αποστείλει τα αποτελέσματα για τους πλαστούς τίτλους σπουδών στον αρμόδιο εισαγγελέα, ότι απλές, αυτοδίκαιες, μετακινήσεις βάλτωναν για μήνες και ότι δεν προχώρησε σε ανανέωση της θητείας των προϊσταμένων σε πολλές υπηρεσίες, μολονότι η θητεία τους είχε λήξει εδώ και μήνες.

«Απασχολούσε επί 7 μήνες προσωπικό ανασφάλιστο και απλήρωτο, δίχως συμβάσεις, για να τυπώνουν και να εκδίδουν τα χιλιάδες αντίτυπα της προκαταρκτικής έκθεσης της επιτροπής Αλήθειας Δημόσιου Χρέους, για να προετοιμάζουν τις συνεντεύξεις τύπου της εν λόγω επιτροπής και τις εκδηλώσεις του Κοινοβουλίου, για να εκδίδουν τα δελτία τύπου των δραστηριοτήτων της, να φωτοτυπούν αντίγραφα εγγράφων κ.ο.κ.», αναφέρουν και εκφράζουν την ικανοποίηση τους γιατί ο Νίκος Βούτσης αντιμετώπισε αποφασιστικά το πρόβλημα της απλήρωτης και ανασφάλιστης εργασίας που η τέως Πρόεδρος δημιούργησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ