Κυβερνητικοί κύκλοι: Εάν εφαρμόζονταν οι επιλογές της ΝΔ, η οικονομική καταστροφή θα ήταν δεδομένη
Με μια σκληρή ανακοίνωση απαντούν σε σχόλια της αξιωματικής αντιπολίτευσης κυβερνητικοί κύκλοι, οι οποίοι υπογραμμίζουν με νόημα ότι «εάν εφαρμόζονταν οι επιλογές» της κυβέρνησης ΝΔ τότε «η οικονομική και κοινωνική καταστροφή θα ήταν δεδομένη.
Νωρίτερα το Σάββατο, το «γαλάζιο» κόμμα εξέδωσε ανακοίνωση, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από την Πορτογαλία.
«Ευτυχώς, η εφιαλτική συμφωνία Σαμαρά - Βενιζέλου δεν εφαρμόστηκε ποτέ μέχρι τέλους, όπως ποτέ δεν θα εφαρμοστεί και το πρόγραμμα σοκ και δέους του κ. Μητσοτάκη» αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι της κυβέρνησης, συμπληρώνοντας: «Η χώρα βγαίνει από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια και αυτό πιστώνεται αποκλειστικά στη σημερινή κυβέρνηση».
Στην ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία ανέφερε ότι «με τρία χρόνια καθυστέρηση ο Αλέξης Τσίπρας ανακάλυψε χθες ότι εάν εφάρμοζε τις επιλογές της κυβέρνησης της ΝΔ, η χώρα μας θα είχε βγει ήδη από τα μνημόνια το 2015».
«Παραδέχτηκε, έτσι, ότι η μόνη διαφορά της Ελλάδας από την Πορτογαλία είναι ο ίδιος και η καταστροφική κυβέρνησή του» ανέφερε επίσης η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00 το χτύπημα στο Ιράν» - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου ορειβάτη στο Αγρίνιο (vid)
19:47
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36