ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντινόπουλος: Ο Τσίπρας προετοιμάζει την επόμενη «κωλοτούμπα»

Κωνσταντινόπουλος: Ο Τσίπρας προετοιμάζει την επόμενη «κωλοτούμπα»
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Εάν υπάρξει συνέχεια και συνέπεια στο εγχείρημα που ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι για την ενοποίηση της Κεντροαριστεράς, μπορούμε να διεκδικήσουμε και τη δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές». Αυτά δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και υπογραμμίζει ότι οι προϋποθέσεις για να γίνει αυτό είναι «ενότητα, σαφές πολιτικό στίγμα, συγκεκριμένο σχέδιο για τη χώρα».

Αναφερόμενος στους πλειστηριασμούς σημειώνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κορόιδεψε τους πολίτες, και τώρα θα δει τις επιπτώσεις. Δυστυχώς όμως θα τις δουν και οι πολίτες» και προσθέτει ότι «η ΝΔ δεν έχει δική της πρόταση, απλώς αφήνει να κάνουν τη δουλειά οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Τέλος ο κ. Κωνσταντινόπουλος υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός «είναι τόσο εξαρτημένος πολιτικά από την κ. Μέρκελ, που έκανε παρέμβαση στον κ. Σουλτς να συνεργαστεί κυβερνητικά μαζί της στη Γερμανία», και εκτιμά ότι «ο κ. Τσίπρας προετοιμάζει την επόμενη "κωλοτούμπα" για συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ».

«Ξέρω ότι κανείς δεν μπορεί να το πιστέψει. Και όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά με τον ακροδεξιό Καμμένο και ένα μεγάλο κομμάτι της ΝΔ τον στηρίζει, άρα γιατί να μη γίνει και επίσημα ο "γάμος"; Φανταστείτε όμως μία κυβέρνηση 'Αδωνι Γεωργιάδη - Παύλου Πολάκη» αναφέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ