«Έκρηξη» της Μεγαλοοικονόμου κατά του Λεβέντη
Φραστική επίθεση εξαπέλυσε, νωρίτερα σήμερα, η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου σε βάρος της Ένωσης Κεντρώων, κατά την είσοδό της στο γραφείο του προέδρου του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη, στη Βουλή.
Με φράσεις όπως «είστε πουλημένοι», «ξεπουληθήκατε στη Νέα Δημοκρατία», η κ. Μεγαλοοικονόμου άνοιξε την πόρτα του γραφείου του κ. Λεβέντη, ο οποίος εκείνη την ώρα απουσίαζε, και επιτέθηκε τόσο στον ίδιο, όσο και στον αντιπρόεδρο της Βουλής, Μάριο Γεωργιάδη, για την παρουσία και τις δηλώσεις του δεύτερου στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ώρα εκείνη, στο γραφείο του κ. Λεβέντη βρισκόταν ο υπεύθυνος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή, Διονύσης Μποτώνης, ο οποίος έκπληκτος παρακολουθούσε την κ. Μεγαλοοικονόμου να επικρίνει με δριμύτητα την Ένωση Κεντρώων, φωνάζοντας ότι «ξεπουλήθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη», με την παρουσία του κ. Γεωργιάδη στο προγραμματικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τη γενικότερη εικόνα του δίπλα σε βουλευτές της ΝΔ.
Παρά την επισήμανση του κ. Μποτώνη ότι η βουλευτής δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, ότι δεν είναι γραφείο της και οφείλει να χαμηλώσει τους τόνους και ότι η Ένωση Κεντρώων εξέδωσε ανακοίνωση για το συνέδριο της ΝΔ, η ανεξάρτητη βουλευτής επέμεινε στους χαρακτηρισμούς της, τους οποίους επανέλαβε στον διάδρομο παρουσία των κοινοβουλευτικών συντακτών.
Οι ΗΠΑ μπήκαν στον πόλεμο λόγω «λάθους υπολογισμού» του Ισραήλ, λέει το Ιράν
18:55
Ένα μικροσκοπικό μόριο στον ιδρώτα μας μπορεί να σταματήσει τον ιό της γρίπης, διαπιστώνει μελέτη
18:46
Συνομιλίες Βανς με διαμεσολαβητές: «Ο Τραμπ ανυπομονεί να τελειώσει υπό όρους τον πόλεμο»
18:38
ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιστροφή ΦΠΑ στους 121.000 αγρότες ειδικού καθεστώτος
18:33