ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Δημήτρη Καμμένου κατά «53»

Επίθεση Δημήτρη Καμμένου κατά «53»
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Πολεμικό είναι το κλίμα μεταξύ του Δημήτρη Καμμένου και της ομάδας των «53» μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση της κίνησης που χαρακτήρισαν οδυνηρή τη συμμαχία τους, με το βουλευτή των ΑΝΕΛ να διαμηνύει πως όλα έχουν ένα όριο

«Δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε, στηρίζουμε την πατρίδα, την κυβέρνηση, αλλά όλα έχουν ένα όριο», τόνισε και αναφέρθηκε σε εκβιασμούς που δέχθηκε ο ίδιος και η οικογένειά του την ημέρα που έφυγε από την κυβέρνηση.

«Αν εγώ δεν είμαι σοβαρός, θα πρέπει να σεβαστείτε τη θετική μου ψήφο που είναι σοβαρή», είπε και αναφερόμενος στην ανακοίνωση των «53» εξέφρασε τη έντονη δυσαρέσκειά του: «Δυσαρεστήθηκα από τους "53", για ποιους είναι οδυνηρό το πολιτικό βάρος; Για τους «53 ή για τους 9 των ΑΝΕΛ», διερωτήθηκε για προσθέσει ότι «για εμάς είναι».

Ο Δημήτρης Καμμένος επέμεινε στη διαφωνία του για το θέμα της Θράκης και την εκλογή μουφτή. «Ο Ερντογάν έκανε κατήχηση κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στην περιοχή και δυστυχώς ο κ. Αμανατίδης δεν μπορούσε να κάνει τίποτα γιατί δεν είχε μετάφραση», είπε και ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να στηρίξει.

«Ο κ. Ερντογάν μίλησε για μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. “Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε αδέλφια. Όλοι μαζί θα είμαστε Τουρκία”, είπε ο κ. Ερντογάν. Και θέλετε εσείς εγώ να ψηφίσω το μουφτή από τη βάση. Να κάνει τι; Να ψηφίζει ένας από τον Αρκαδία τον Αντιπεριφερειάρχη στην Κομοτηνή; Αυτό θέλουμε;», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ