ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για επιθέσεις αντιεξουσιαστών: Έχει ξεφύγει η κατάσταση

ΝΔ για επιθέσεις αντιεξουσιαστών: Έχει ξεφύγει η κατάσταση
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει πια από κάθε έλεγχο» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της, σχετικά με τις επιθέσεις στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τον TV 100, τον FM 100 και την ΕΣΗΕΜ-Θ.

«Οι γνωστοί-άγνωστοι που μπουκάρουν καθημερινά και καταστρέφουν περιουσίες σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, τραυμάτισαν και έναν υπάλληλο. Όσοι τους ανέχονται δεν είναι άγνωστοι. Είναι οι γνωστοί υπουργοί της κυβέρνησης, Τόσκας και Γαβρόγλου, που δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της» προσθέτει η Πειραιώς.

Εισβολή αγνώστων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Εκτεταμένες υλικές ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι, που εισέβαλαν το βράδυ της Τετάρτης στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Περίπου 15 άτομα φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στο κτίριο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον θυρωρό, ανέβηκαν στον τρίτο όροφο όπου βρίσκονται τα γραφεία της διοίκησης, έσπασαν τζάμια, πέταξαν μπογιές και κατέστρεψαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ) και προκάλεσαν υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ομάδα επτά ατόμων μπήκε στο κτήριο της οδού Στρ. Καλλάρη και προκάλεσε ζημιές σε γραφεία του δευτέρου ορόφου.

Την ώρα της εισβολής στο σημείο βρίσκονταν πέντε εργαζόμενοι, που δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καθώς οι κουκουλοφόροι τους προειδοποίησαν να μείνουν ακίνητοι.

Οι άγνωστοι έσπασαν, μεταξύ άλλων, τηλεοράσεις και υπολογιστές, ενώ πέταξαν και φυλλάδια.

Στη συνέχεια αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ