Παυλόπουλος: Τα Θεοφάνεια πρέπει να μας εμπνέουν να χαράξουμε το μέλλον μας
«Η Γιορτή των Φώτων, αυτή η λαμπρή Γιορτή της Χριστιανοσύνης, πρέπει να μας διδάσκει και να μας εμπνέει για να χαράξουμε το μέλλον που αναλογεί στην πατρίδα μας, στο λαό μας και στο έθνος μας» τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε δηλώσεις του από τον Πειραιά μετά τον καθαγιασμό των υδάτων.
«Το μέλλον που στηρίζεται στην Ιστορία μας και στην σύγχρονη θέση μας ως αναπόσπαστου μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Διεθνούς Κοινότητας εν γένει», συνέχισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
«Αυτό το μέλλον πρέπει να βασίζεται στις εγγυήσεις της ενότητας, της αλήθειας και της αίσθησης χρέους, το οποίο οφείλουμε να εκπληρώσουμε συνδυάζοντας αρμονικά "τον λογισμό και τ’ όνειρο", κατά τον στίχο του εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού, από τους "Ελεύθερους Πολιορκημένους", που παραμένει, διαχρονικώς, εξαιρετικά επίκαιρος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Προκόπης Παυλόπουλος.
«ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ: Πολιτική κόντρα για την τραγωδία στη Χίο: «Οι εγκληματίες είναι οι διακινητές» λέει ο Πλεύρης - Ενημέρωση από Κικίλια ζητά η αντιπολίτευση
13:33
Ήρθε το Instant Win για κέρδη στη στιγμή έως 500 ευρώ σε χιλιάδες τυχερούς – Δωρεάν συμμετοχή στα καταστήματα Allwyn
13:29
Απόδοση 2,88% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου το 2025 για τη Eurolife FFH
13:26
Aνανέωση της Google Maps: Προχωρά σε τρισδιάστατη χαρτογράφηση σε περιοχές της Ελλάδας
13:25