Μητσοτάκης: Θάρρος και πίστη αρετές χρήσιμες για το 2018
«Τα νέα παιδιά που βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να ανασύρουν το Σταυρό επέδειξαν θάρρος και πίστη», «δύο αρετές που θα μας είναι πάρα πολύ χρήσιμες, καθώς μπαίνουμε στο 2018», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Τήνο, όπου βρέθηκε σήμερα για την εορτή των Θεοφανείων.
Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης, μετά την τελετή του αγιασμού των υδάτων δήλωσε:
«Αυτήν τη λαμπρή μέρα σήμερα εδώ από την Τήνο, αυτόν τον τόσο σημαντικό τόπο για τη Χριστιανοσύνη και την Ορθοδοξία, θέλω να ευχηθώ σε όλες και σε όλους χρόνια πολλά και να έχουμε μια καλή χρονιά».
Συνέχισε: «Τα νέα παιδιά που βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να ανασύρουν το Σταυρό επέδειξαν θάρρος και πίστη. Θάρρος και πίστη, δύο αρετές που θα μας είναι πάρα πολύ χρήσιμες, καθώς μπαίνουμε στο 2018.
Θάρρος να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να παλέψουμε όλοι με τις εσωτερικές μας αδυναμίες, αλλά και πίστη. Πίστη, όχι μόνο στη θρησκεία μας, στις αξίες μας, στις παραδόσεις μας. Κυρίως εσωτερική πίστη στις δικές μας δυνατότητες να μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να τα καταφέρουμε, να διεκδικήσουμε την καλύτερη Ελλάδα που όλοι μαζί αξίζουμε».

Πηγή: Eurokinissi
Κούβα: Τέσσερις νεκροί, επτά τραυματίες σε μάχη του λιμενικού με σκάφος προερχόμενο από την Φλόριντα
22:06
Πέθανε ο Αντόνιο Τεχέρο Μολίνα, επικεφαλής του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Ισπανία το 1981
22:02
Ζάκυνθος: Σε αναστολή η παιδίατρος - Τι αναφέρει το νοσοκομείο για το βρέφος με μηνιγγίτιδα
21:51
Στην φυλακή οδηγείται πρόεδρος ΠΑΕ που είχε συλληφθεί για παραβιάσεις του αθλητικού νόμου
21:42