Ν. Μπακογιάννη: «Η ΝΔ δεν κινδυνεύει σήμερα από διάσπαση. Κινδυνεύει από διάλυση»
Τον κώδωνα του κινδύνου ότι «η ΝΔ δεν κινδυνεύει σήμερα από διάσπαση. Κινδυνεύει από διάλυση» κρούει η Ντόρα Μπακογιάννη ενώ καταγγέλλει συμφέροντα που επιθυμούν τη διάλυση του κόμματος.
«Δεν είναι η ώρα να τα ονοματίσω, αλλά εάν συνεχίσουν την «ευγενή» τους προσπάθεια, θα το κάνω» προειδοποιεί.
Η πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, σε συνέντευξή της στη Real News, δεν αποκλείει να υπήρξε δόλος με την εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής. «Δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι υπήρξε τόση ανικανότητα» τονίζει.
Ερωτηθείσα για το αν ο πρόεδρος της ΝΔ μπορεί να είναι εξωκοινοβουλευτικός, όπως ο κ. Τζιτζικώστας, απαντά ότι «θα είναι μια τεράστια δομική και θεσμική αδυναμία».
Αποκαλύπτει επίσης ότι το 2009 δεν συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που έπρεπε με βάση τον υποτιθέμενο αριθμό των ψηφισάντων. «Το κυριότερο είναι ότι όταν ζήτησα τα τελικά αποτελέσματα, ανά τμήμα, δεν τα πήρε ποτέ» σημειώνει.
Πηγή: ΑΠΕ
Νέο πρόγραμμα 115 εκατ. ευρώ για την καινοτομία στην Άμυνα - Τι φέρνει το AGILE
14:42
Η Πιονγκγιάνγκ αρνείται τις κατηγορίες της Σεούλ για τραυματισμό στρατιωτών της από έκρηξη νάρκης
14:30
Ανάμεσα στον ουρανό και στη γη: Το ζωγραφικό σύμπαν της Βικτώριας Σκαρλάτου
14:22
Telekom: Νέα εποχή με δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες σε όλους τους συνδρομητές κινητής
14:21