ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παπαδόπουλος κατά ΠΑΜΕ για την εισβολή στο γραφείο της Αχτσιόγλου

Ν. Παπαδόπουλος κατά ΠΑΜΕ για την εισβολή στο γραφείο της Αχτσιόγλου
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου για την εισβολή του ΠΑΜΕ στο γραφείο της στο υπουργείο Εργασίας, βρέθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος. 

Πρώην στέλεχος του ΚΚΕ, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε «φασίστα» τον συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ που χτύπησε το χέρι του στο γραφείο της υπουργού Εργασίας.

«Αυτό είναι φασισμός. Να τα μαζέψουν. Ως εδώ. Θα τα ακούσετε τώρα, δεν τα αντέχετε αλλά θα τα ακούσετε. Με τσαμπουκά; Ε δεν καταλαβαίνουμε. Που θα καταντήσουμε; Να τσακωνόμαστε στις πλατείες; Αυτό που κάνετε δεν συνάδει με τις αρχές τις αριστεράς», είπε και συνέχισε στο ίδιο ύφος: «Στο κόμμα που είχαμε εμείς, τους τίτλους του έχετε τώρα εσείς».

Ο κυβερνητικός βουλευτής ανέφερε ακόμη ότι «εμείς παλιά βάζαμε τα στήθια μπροστά, δεν μπαίναμε μέσα να χτυπάμε τα χέρια μπροστά στην υπουργό».

Αναφέρθηκε και στην πώληση του 902 και σε απολύσεις στον Ριζοσπάστη. «Να αναιρέσουν αυτοί (σ.σ του ΚΚΕ) όλες τις απολύσεις του Ριζοσπάστη και του 902 που κάνανε να μας πουν τα λεφτά από τη συχνότητα τι τα κάνανε γιατί δεν είναι δικά τους. Παίζει δραματικά ο αριστερός κομμουνιστής που χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι της υπουργού. Καθαρή φασιστική λογική, φασιστική νοοτροπία. Πάνε στην αυτοδικία...».

Αιχμηρή απάντηση από τον Νίκο Καραθανασόπουλο

Στον Νίκο Παπαδόπουλο απάντησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος, που εξέφρασε την έκπληξη του γιατί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ -όπως είπε- αξιοποιεί το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής για να επιτεθεί στο ΚΚΕ.

«Και επειδή έχει και ασφαλίτικες αναζητήσεις, αυτός που χτύπησε το χέρι στου τραπέζι στο υπουργείο Εργασίας είναι ο ίδιος που μίλησε σήμερα στη Βουλή κατά την διάρκεια της ακρόασης φορέων», σημείωσε και πρόσθεσε: «Κι επειδή ο Τσακαλώτος είπε κάτι χτες κλείνοντας την ομιλία του που επιδέχεται πολλές ερμηνείες, δεν είδαμε ακόμα τίποτα είπε, να του θυμίσω το στίχο, να δεις τι σου έχω για μετά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ