Το «αντίο» του πρωθυπουργού στον Θ. Μιχόπουλο
Τη θλίψη του για το θάνατο του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Ο φίλος, ο Άνθρωπος, ο σύντροφος σε όλες τις μάχες και τις δυσκολίες, τις χαρές και τις λύπες, τις ήττες και τις νίκες, Θοδωρής Μιχόπουλος, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας» αναφέρει η ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Η πένα, το ήθος, το χαμόγελο, η δημοσιογραφική ευπρέπεια και μαχητικότητα, η πολιτική στράτευση, η αφοσίωσή του σε ιδέες που ξεπερνούν την ιδιοτέλεια και την καλοπέραση, και μάχονται στα μέτωπα της κοινωνικής απελευθέρωσης, θα λείψουν από την Αριστερά και την χώρα».
Ο πρωθυπουργός τονίζει, παράλληλα, ότι σήμερα «πενθούμε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του».
«Πάνω στο χώμα το δικό σου σχεδιάζουμε τους κήπους και τις πολιτείες μας, σύντροφε Θοδωρή. Καλό σου ταξίδι» ολοκληρώνει λέγοντας, ο Αλέξης Τσίπρας.
Τι συμβαίνει με τις τιμές στα παντοπωλεία της Ευρώπης - Πού είναι πιο ακριβά τα τρόφιμα και γιατί
23:01
Basketgate: Η ΕΛ.Α.Σ. κατηγορεί την κυβέρνηση για πραξικόπημα που άνοιξε τον δρόμο στον Λιόλιο
22:49
Διαδηλώσεις στην Ιταλία: Ανοιξαν τις πόρτες του Κολοσσαίου - Συγκρούσεις σε Ρώμη, Τορίνο, Μπολόνια
22:39
Λήξη συναγερμού για το ύποπτο αντικείμενο στα Εξάρχεια: Αδεια η βαλίτσα - Άνοιξαν οι δρόμοι
22:29