Το «αντίο» του πρωθυπουργού στον Θ. Μιχόπουλο
Τη θλίψη του για το θάνατο του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Ο φίλος, ο Άνθρωπος, ο σύντροφος σε όλες τις μάχες και τις δυσκολίες, τις χαρές και τις λύπες, τις ήττες και τις νίκες, Θοδωρής Μιχόπουλος, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας» αναφέρει η ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Η πένα, το ήθος, το χαμόγελο, η δημοσιογραφική ευπρέπεια και μαχητικότητα, η πολιτική στράτευση, η αφοσίωσή του σε ιδέες που ξεπερνούν την ιδιοτέλεια και την καλοπέραση, και μάχονται στα μέτωπα της κοινωνικής απελευθέρωσης, θα λείψουν από την Αριστερά και την χώρα».
Ο πρωθυπουργός τονίζει, παράλληλα, ότι σήμερα «πενθούμε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του».
«Πάνω στο χώμα το δικό σου σχεδιάζουμε τους κήπους και τις πολιτείες μας, σύντροφε Θοδωρή. Καλό σου ταξίδι» ολοκληρώνει λέγοντας, ο Αλέξης Τσίπρας.
Παραδοχή Πεζεσκιάν ότι οι Ιρανοί δυσκολεύονται να βρουν τρόφιμα εξαιτίας του πολέμου
22:08
Πώς έφτασε η Ελλάδα να δανείζεται φθηνότερα από τη Γαλλία - Η κρίση των ομολόγων στην Ευρώπη
21:58
Το ΠΑΣΟΚ ζητάει τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας για τη Μονή Σινά
21:48
Ύποπτο αντικείμενο στα Εξάρχεια - Διακοπή κυκλοφορίας σε Ιπποκράτους και Σόλωνος
21:37