Το «αντίο» του πρωθυπουργού στον Θ. Μιχόπουλο
Τη θλίψη του για το θάνατο του δημοσιογράφου Θοδωρή Μιχόπουλου εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Ο φίλος, ο Άνθρωπος, ο σύντροφος σε όλες τις μάχες και τις δυσκολίες, τις χαρές και τις λύπες, τις ήττες και τις νίκες, Θοδωρής Μιχόπουλος, έφυγε ξαφνικά από κοντά μας» αναφέρει η ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «Η πένα, το ήθος, το χαμόγελο, η δημοσιογραφική ευπρέπεια και μαχητικότητα, η πολιτική στράτευση, η αφοσίωσή του σε ιδέες που ξεπερνούν την ιδιοτέλεια και την καλοπέραση, και μάχονται στα μέτωπα της κοινωνικής απελευθέρωσης, θα λείψουν από την Αριστερά και την χώρα».
Ο πρωθυπουργός τονίζει, παράλληλα, ότι σήμερα «πενθούμε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του».
«Πάνω στο χώμα το δικό σου σχεδιάζουμε τους κήπους και τις πολιτείες μας, σύντροφε Θοδωρή. Καλό σου ταξίδι» ολοκληρώνει λέγοντας, ο Αλέξης Τσίπρας.
Συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 24χρονου κτηνοτρόφου από τη Μυτιλήνη
22:33
Βυτιοφόρο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο στην Μεσσηνία
22:21
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 6,7 εκατ. ευρώ
22:09
Εγκλωβισμένες στα Στενά του Ορμούζ ΗΠΑ και Ιράν - Ορατός ο κίνδυνος μιας παγκόσμιας ύφεσης (pics&vids)
22:03