Εν αναμονή της απόφασης του πρωθυπουργού για τον Κ. Ζουράρι
Από αύριο, Τρίτη, αναμένεται η απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αναφορικά για το ζήτημα της παραίτησης Κώστα Ζουράρι, από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας.
Αυτό αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, που παράλληλα αναφέρουν ότι πριν από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού θα προηγηθεί συνεννόηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο επί του ζητήματος.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Ζουράρις υπέβαλε την Κυριακή την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, μετά από το σάλο που προκλήθηκε με αφορμή τις προσβλητικές δηλώσεις του για τους φίλαθλους του Ολυμπιακού και του Άρη.
Ο ίδιος ο Κώστας Ζουράρις δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο –όπως και συνέβη- αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
«Είμαι σε πάρα πολλά πρώην, να ξέρεις…», είπε απευθυνόμενος στον παρουσιαστή της εκπομπής του ΑΝΤ1, σχετικά με την παραίτησή του.
Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως «θα παραμείνω βουλευτής, θα δω εάν θα παραμείνω και στους ΑΝΕΛ».
Κέρκυρα: Μοιραία εκδρομή για ηλικιωμένο τουρίστα - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
09:20
Νέες απειλές Τραμπ για αφανισμό του Ιράν: «Μπορεί να έρθει η στιγμή που δεν θα υπάρχει πλέον»
09:15
Η εκμάθηση μουσικού οργάνου στα 70 κάνει… θαύματα για τον εγκέφαλο σύμφωνα με μελέτη
09:00
Ο χρυσός δεν «λάμπει» πάντα - Γιατί κατρακύλησε σχεδόν 30% μέσα σε πέντε μήνες
08:52