Εν αναμονή της απόφασης του πρωθυπουργού για τον Κ. Ζουράρι
Από αύριο, Τρίτη, αναμένεται η απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αναφορικά για το ζήτημα της παραίτησης Κώστα Ζουράρι, από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας.
Αυτό αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, που παράλληλα αναφέρουν ότι πριν από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού θα προηγηθεί συνεννόηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο επί του ζητήματος.
Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Ζουράρις υπέβαλε την Κυριακή την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, μετά από το σάλο που προκλήθηκε με αφορμή τις προσβλητικές δηλώσεις του για τους φίλαθλους του Ολυμπιακού και του Άρη.
Ο ίδιος ο Κώστας Ζουράρις δήλωσε σήμερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο –όπως και συνέβη- αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
«Είμαι σε πάρα πολλά πρώην, να ξέρεις…», είπε απευθυνόμενος στον παρουσιαστή της εκπομπής του ΑΝΤ1, σχετικά με την παραίτησή του.
Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως «θα παραμείνω βουλευτής, θα δω εάν θα παραμείνω και στους ΑΝΕΛ».
ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ψεκασμένα αφηγήματα και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα»
08:07
Ισραήλ: «Η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν δεν συμπεριλαμβάνει Λίβανο» - Η ανακοίνωση από το γραφείο του Νετανιάχου
07:57
Apocalypse now (Trump edition)
07:45
Το πετρέλαιο υποχωρεί κάτω από τα 100 δολάρια μετά τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν για εκεχειρία - Πτώση 15%
07:43