«Τίτλος τιμής για μένα» οι δηλώσεις Τσίπρα, απαντά ο Σαμαράς
Άμεση ήταν η αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά στις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για το πρόσωπό του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το να λέει αυτά ο κ. Τσίπρας είναι τίτλος τιμής για εμένα», ήταν το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στο Σκοπιανό, σημείωσε ότι υπάρχει ένα παράθυρο ευκαιρίας ώστε να λυθεί οριστικά ένα ζήτημα που φορτώθηκε στη χώρα από το 1992. Συμπλήρωσε ότι τότε ως ΥΠΕΞ ο κ. Σαμαράς «προτίμησε να οικοδομήσει τη προσωπική πολιτική του καριέρα, παρά να συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος, όπως όριζε το εθνικό συμφέρον».
Ο πρωθυπουργός έστρεψε τα πυρά του και στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζοντας πως επιδεικνύει μια στάση εθνικής επιπολαιότητας, που «δεν τον αφορά αν η χώρα θα απελευθερωθεί από τα βάρη που της φόρτωσε η παράταξή του και ο κος Σαμαράς το 1992, αλλά το μόνο που τον νοιάζει είναι συγκρατήσει την ακροδεξιά του πτέρυγα και να παίξει παιχνίδια εσωτερικής κατανάλωσης».
O ΟΦΗ «πέταξε» έξω την ΑΕΚ από το Κύπελλο - Νίκησε με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά
19:10
Κούρδοι αυτονομιστές επιχείρησαν να περάσουν στο Ιράν και συγκρούστηκαν με τους Φρουρούς της Επανάστασης
19:07
Μητσοτάκης για ψηφιακό δικαστικό φάκελο: Εξοικονομούμε χρόνο, περιορίζουμε τη γραφειοκρατία
18:55
Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του Σήφη Βαλυράκη πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του
18:48