Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, κατηγορώντας την ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «η εντυπωσιακή συμμετοχή στο συλλαλητήριο αποδεικνύει την ιδιαίτερα μεγάλη ευαισθησία της κοινωνίας στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων» και πρόσθεσε: «Σέβομαι και συμμερίζομαι αυτή την ευαισθησία. Ούτε μπορούν τα λίγα ακραία στοιχεία να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα αυτής της μεγάλης λαϊκής διαμαρτυρίας».
Ο πρόεδρος της ΝΔ κατέληξε ότι πρόκειται για «μια διαμαρτυρία που εκφράζει ταυτόχρονα την αγανάκτηση των πολιτών απέναντι σε μια κυβέρνηση που κινείται εν κρυπτώ και που, με τις πράξεις και τις παραλήψεις της, δείχνει ότι είναι ανίκανη να υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα».
SPONSORED
Μουντιάλ: Η ζέστη μπαίνει στο παιχνίδι - Κρας τεστ για την προσαρμογή του αθλητισμού στο θερμό κλίμα
16:18
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση 35 μελών που δρούσε σε Πολεοδομίες - 6 οι συλλήψεις μέχρι τώρα
16:06
Άντονι Χεντ: Οι κορυφαίες στιγμές στο «Buffy the Vampire Slayer» και το αντίο της Σάρα Μισέλ Γκέλαρ
16:00
Επίδειξη δύναμης από την Ουκρανία με μπαράζ επιθέσεων μετά το «όχι» του Πούτιν σε συνομιλίες
15:48