Κύκλοι Κ. Καραμανλή για πΓΔΜ: Μόνη παρέμβαση του αυτή περί μη ύπαρξης μακεδονικού έθνους
Συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή, με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με την πΓΔΜ, λένε πως η μόνη παρέμβασή του πρώην πρωθυπουργού είναι αυτή περί μη ύπαρξης μακεδονικού έθνους.
Συγκεκριμένα, το διαψευδόμενο δημοσίευμα υποστήριζε ότι ο Κώστας Καραμανλής φέρεται να είπε σε βουλευτές του στενού του περιβάλλοντος τα εξής:
Δεν υπάρχει συμφωνία στο Βουκουρέστι, διότι η διαπραγμάτευση τότε κατέρρευσε με ευθύνη των Σκοπίων. Υπάρχει μια παρανόηση με το Βουκουρέστι. Εγώ ποτέ δεν δέχθηκα ονομασία με τον όρο «Μακεδονία». Έκανα ένα βήμα πίσω και άφησα ανοιχτό να συζητήσω μια κοινά αποδεκτή σύνθετη ονομασία, εφόσον όμως θα λύναμε τα μεγάλα προβλήματα, που ήταν το Σύνταγμα των Σκοπιανών, που συνδέεται με την ταυτότητά τους και τον αλυτρωτισμό που έπρεπε να αποκηρύξουν.
SPONSORED
Φαγητό στο σπίτι και διακοπές στο «εξοχικό» - Γιατί αλλάζει ο τρόπος που ταξιδεύει ο Έλληνας
18:49
Νέο εξάρτημα πυραύλου ξεβράστηκε σε παραλία του Αγίου Νικολάου της Κρήτης
18:38
Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός 28χρονος που έπεσε από ταράτσα
18:29
Πέθανε ο λήπτης που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της 21χρονης Έμμας - «Είχε κάτι πολύτιμο δικό μου»
18:18