Κύκλοι Κ. Καραμανλή για πΓΔΜ: Μόνη παρέμβαση του αυτή περί μη ύπαρξης μακεδονικού έθνους
Συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή, με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά με την πΓΔΜ, λένε πως η μόνη παρέμβασή του πρώην πρωθυπουργού είναι αυτή περί μη ύπαρξης μακεδονικού έθνους.
Συγκεκριμένα, το διαψευδόμενο δημοσίευμα υποστήριζε ότι ο Κώστας Καραμανλής φέρεται να είπε σε βουλευτές του στενού του περιβάλλοντος τα εξής:
Δεν υπάρχει συμφωνία στο Βουκουρέστι, διότι η διαπραγμάτευση τότε κατέρρευσε με ευθύνη των Σκοπίων. Υπάρχει μια παρανόηση με το Βουκουρέστι. Εγώ ποτέ δεν δέχθηκα ονομασία με τον όρο «Μακεδονία». Έκανα ένα βήμα πίσω και άφησα ανοιχτό να συζητήσω μια κοινά αποδεκτή σύνθετη ονομασία, εφόσον όμως θα λύναμε τα μεγάλα προβλήματα, που ήταν το Σύνταγμα των Σκοπιανών, που συνδέεται με την ταυτότητά τους και τον αλυτρωτισμό που έπρεπε να αποκηρύξουν.
Συνεδριάζει σήμερα η άτυπη διακομματική επιτροπή για την επιστολική ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού
09:07
Γερμανία: Από εγκεφαλική αιμορραγία ο θάνατος του ελεγκτή - Υπέστη ανακοπή ο πατέρας του
08:59
Χίος: Στον εισαγγελέα ο Μαροκινός διακινητής του ταχύπλοου - Οι τραυματίες, οι έρευνες και οι μαρτυρίες
08:53
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της συμμορίας εμπορίας αλλοδαπών: Τους εξανάγκαζαν σε επαιτεία στα φανάρια
08:52