Μία ώρα κράτησε το τετ α τετ Τσίπρα-Γεννηματά
Μία ώρα διήρκησε η συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, η οποία αναμένεται να κάνει δηλώσεις από το Γραφείο της στη Χαριλάου Τρικούπη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εξετάσθηκαν οι εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων καθώς και όσα συζήτησε ο κ. Τσίπρας με τον Αλβανό ομόλογό του Έντι Ράμα.
Η κ. Γεννηματά ζήτησε ξανά συμβούλιο πολιτικών αρχηγών γιατί ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε συζητήσεις χωρίς να έχει επιβεβαιώσει την εθνική γραμμή.
Επανέλαβε οτι η διγλωσσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δυσκολεύει τη διαπραγμάτευση και επισήμανε ότι η λύση δε μπορεί να αφορά μόνο το όνομα αλλά και νομικά δεσμευτικές εγγυήσεις για τον αλυτρωτισμό.
PHOTO 1 / 5
Photo 1/5
Πηγή: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Photo 2/5
Πηγή: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Photo 3/5
Πηγή: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Photo 4/5
Πηγή: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Photo 5/5
Πηγή: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
ΣΠΟΡ
Ο Παναθηναϊκός κοίταξε στα μάτια την ιταλική Βαλεφόλια, αλλά έχασε την ευκαιρία ευρωπαϊκού τίτλου
20:41
ΕΛΛΑΔΑ
Το ΣτΕ δικαίωσε διαζευγμένο πατέρα: Έλαβε πρόσβαση σε στοιχεία του παιδιού αν και δεν είχε επιμέλεια
20:32
ΚΟΣΜΟΣ
Βαλλιστικοί πύραυλοι του Ιράν στη Σαουδική Αραβία - Υποδέχεται νεκρούς στρατιώτες ο Τραμπ
20:23
ΚΟΣΜΟΣ
Οι πρώτες εικόνες από τις εκρήξεις ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων στο Ριάντ (vid)
20:14
ΔΙΕΘΝΗ