Θεοδωράκης: Σύνθετη ονομασία που θα είναι μία λέξη, αμετάφραστη, στη σλαβική διάλεκτο
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη. Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι το Ποτάμι έχει μια κρυστάλλινη θέση επί του θέματος.
Εδώ που φτάσαμε πρέπει να καταλάβει ο κόσμος τι κερδίζουμε από μια λύση που να αντιμετωπίζει τον αλυτρωτισμό, ανέφερε, υπογραμμίζοντας πως ο κ. Τσίπρας φέρνει πολύ αργά αυτή τη συζήτηση.
Να πάμε σε μια σύνθετη ονομασία που θα είναι μία λέξη, αμετάφραστη, στη σλαβική διάλεκτο έναντι όλων, η οποία θα είναι πολύ καλύτερη από την Βόρεια και Άνω Μακεδονία, ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης επισημαίνοντας ωστόσο ότι κύριο θέμα παραμένουν οι διατάξεις του συντάγματος.
Είναι επικίνδυνο να υπάρχουν διαφορετικές γραμμές στη κυβέρνηση ανέφερε και χαρακτήρισε γελοίο και επικίνδυνο ο υπουργός Αμύνης να διαφοροποιείται διότι δίνει αφορμή για διάφορες ακραίες διαδηλώσεις ανά την Ελλάδα. Το Ποτάμι είναι ενάντια σε όλα αυτά, τόνισε, ο επικεφαλής του Ποταμιού.
Αιγαίο: Πέντε παραβάσεις και τρεις παραβιάσεις την Πέμπτη από τουρκικά αεροσκάφη
19:43
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Συνάντηση με Μητσοτάκη και Μίραν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας
19:35
Επιστροφή ενοικίου: Νέες πληρωμές σε επιπλέον 6,7 χιλιάδες δικαιούχους
19:32
«Η Κύπρος προσβλέπει στην ένταξή της στη ζώνη Σένγκεν το 2026», δήλωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης
19:24