ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για ζητήματα της Θεσσαλονίκης συζήτησαν Τσίπρας - Μπουτάρης

Για ζητήματα της Θεσσαλονίκης συζήτησαν Τσίπρας - Μπουτάρης
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Για «ουσιαστικά θέματα της Θεσσαλονίκης», συζήτησαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Εξερχόμενος από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο κ. Μπουτάρης ανέφερε χαρακτηριστικά:

19031874

Πέρα από τις ευχαριστίες για την ανακοίνωση της δημιουργίας μητροπολιτικού πάρκου στον χώρο του ΟΣΕ, όπου θα γίνει και το Μουσείο Ολοκαυτώματος (σ.σ. στον χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού), είπαμε για διάφορα θέματα της πόλης, που είναι ουσιαστικά και τα οποία τα παρακολουθεί από κοντά και ο πρωθυπουργός και προσπαθούμε να τα κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται.

\

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους εάν συζητήθηκε και το θέμα της αξιοποίησης του χώρου του πρώην ορφανοτροφείου «Μ. Αλέξανδρος», ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απάντησε ότι το ζήτημα «έχει μπει σε μία διαδικασία» και «θα το δούμε πώς θα τελειώσει», αλλά «είναι νωρίς ακόμη για να πούμε κάτι συγκεκριμένο για αυτό».

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβα. Ο πρωθυπουργός αναχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις, μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ