Συνάντηση Μητσοτάκη-Ρίβλιν: Στο επίκεντρο οι διμερείς σχέσεις
Οι διμερείς και περιφερειακές σχέσεις συζητήθηκαν στην συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Ρούβεν Ρίβλιν, η οποία όπως υπογραμμίζει η ΝΔ, έγινε σε πολύ θερμό κλίμα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, στην συνάντηση που διήρκεσε περί τα 45 λεπτά, τονίστηκε η προσήλωση στο στρατηγικό χαρακτήρα των ελληνοϊσραηλινών σχέσεων και η αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση τους σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού και της υψηλής τεχνολογίας.

Πηγή: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Υπογραμμίστηκε δε, η σημασία της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ για την περιφερειακή σταθερότητα και ειρήνη.
Ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε τις ανησυχίες μας για την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο. Συζητήθηκαν επίσης μια σειρά από περιφερειακά ζητήματα όπως το συριακό, το παλαιστινιακό και η αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας.

Πηγή: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Τάσος Χατζηβασιλείου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ την άρση της ασυλίας μου - Αβάσιμες εικασίες στη δικογραφία
19:20
Αποκάλυψη: Η ανώνυμη επιστολή που πυροδότησε την έρευνα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - «Βρωμάει η κατάσταση»
19:14
Ανθρώπινες αλυσίδες σχηματίζονται στο Ιράν - «Στις 8 θα συμβεί» προειδοποιεί ο Τραμπ
19:04
«Στις 20:00 θα συμβεί»: Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν για επίθεση που «δεν έχει ξαναδεί»
19:03