Συνάντηση Μητσοτάκη-Ρίβλιν: Στο επίκεντρο οι διμερείς σχέσεις
Οι διμερείς και περιφερειακές σχέσεις συζητήθηκαν στην συνάντηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον πρόεδρο του Ισραήλ, Ρούβεν Ρίβλιν, η οποία όπως υπογραμμίζει η ΝΔ, έγινε σε πολύ θερμό κλίμα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, στην συνάντηση που διήρκεσε περί τα 45 λεπτά, τονίστηκε η προσήλωση στο στρατηγικό χαρακτήρα των ελληνοϊσραηλινών σχέσεων και η αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση τους σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού και της υψηλής τεχνολογίας.

Πηγή: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Υπογραμμίστηκε δε, η σημασία της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ για την περιφερειακή σταθερότητα και ειρήνη.
Ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε τις ανησυχίες μας για την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στο Αιγαίο. Συζητήθηκαν επίσης μια σειρά από περιφερειακά ζητήματα όπως το συριακό, το παλαιστινιακό και η αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας.

Πηγή: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Βενεζουέλα: Η Μαρία Κορίνα Ματσάδο δηλώνει βέβαιη για μετάβαση σε ελεύθερες εκλογές
21:44
Κακοκαιρία: Μέτρα για άστεγους και ευάλωτους στη Θεσσαλονίκη - Ανοίγουν θερμαινόμενοι χώροι
21:35
Διαμαρτυρία χιλιάδων Κουβανών μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ κατά των αμερικανικού ιμπεριαλισμού (pics)
21:27
Ένας νεκρός και 10 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο λιμάνι του Αμβούργου
21:18