ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Το συλλαλητήριο είναι μήνυμα προς τον κ. Τσίπρα να τα μαζέψει και να φύγει

Λεβέντης: Το συλλαλητήριο είναι μήνυμα προς τον κ. Τσίπρα να τα μαζέψει και να φύγει
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

«Η Ένωση Κεντρώων θα κάνει το παν να ματαιώσει τα σχέδια αυτών που προτίθενται να δώσουν την λέξη "Μακεδονία"» υποστήριξε, με δηλώσεις του, στην Καλαμάτα όπου παραβρέθηκε στον εορτασμό της πολυούχου Υπαπαντής του Σωτήρος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, κάνοντας κάλεσμα και στο συλλαλητήριο.

«Καλώ όλους σας να έρθετε στο συλλαλητήριο της Κυριακής. Το συλλαλητήριο της Κυριακής δεν είναι μόνο για να μην δώσουμε το "Μακεδονία", είναι συγχρόνως για να πούμε εφόσον η Κυβέρνηση δεν μπορεί και θέλει μόνο ενδοτικά να λειτουργεί, ήρθε η ώρα να φύγει. Το συλλαλητήριο δεν έχει μόνο το ΟΧΙ για να δώσουμε το "Μακεδονία", δηλαδή να μην δώσουμε το "Μακεδονία", είναι και μήνυμα προς τον Τσίπρα να τα μαζεύει και να φύγει» δήλωσε ο κ. Λεβέντης.

Σχολίασε επίσης ότι «ο ελληνικός λαός υποφέρει οκτώ χρόνια από τα μνημόνια. Την περίοδο αυτή ζούμε μια άλλη τραγωδία, ένα πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα θέλει να παραδώσει τη λέξη "Μακεδονία" στους Σκοπιανούς χωρίς να αναλογίζεται τις επιπτώσεις για τη Θεσσαλονίκη, για τη Μακεδονία του Αιγαίου και για πολλά άλλα ανθελληνικά σχέδια που αναπτύσσονται και που δεν έχουν μόνο τα Σκόπια ως επίκεντρο αλλά και την Τουρκία και την Αλβανία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ