ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Η κυβέρνηση να ακούσει το μήνυμα, τονίζει ο Δημήτρης Καμμένος

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Η κυβέρνηση να ακούσει το μήνυμα, τονίζει ο Δημήτρης Καμμένος
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Κάλεσμα στην κυβέρνηση να ακούσει το μήνυμα «δεν θα παραδώσουμε τον όρο Μακεδονία», απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος

Εκτίμησε μάλιστα πως ο κόσμος που έδωσε την Κυριακή το «παρών» στο συλλαλητήριο της πλατείας Συντάγματος ήταν 500.000, αριθμός που σύμφωνα με τον ίδιο «μεταφράζεται» σε 12% σε ψήφους, και δεν γίνεται να απαξιωθεί.

«Η απαξίωση του μηνύματος σχετίζεται με τον αριθμό, το μήνυμα δεν το πιάνει κανείς. Αν δεν τους αρέσει ο αριθμός και απαξιώνουν τους πάντες ας πάνε σε δημοψήφισμα» τόνισε επίσης ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

«Δεν θα περάσει όνομα με τον όρο Μακεδονία, προτείνω οι ΑΝΕΛ να μείνουμε στη βουλή και να ψηφίσουμε όχι, η αποχώρηση δεν είναι ψήφος, υποβοηθάς να περάσει αυτό που δεν θέλεις», σημείωσε ακόμη.

Επανέλαβε ότι ο κ. Παπαδημούλης κατέδωσε την Εύα Καϊλή με έγγραφο που έστειλε σε ευρωβουλευτές μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης γράφοντας πως συμμετείχε σε ακροδεξιό συλλαλητήριο και χαρακτήρισε ξανά τον κ Παπαδημούλη «πολιτικό χαφιέ». Τον κάλεσε μάλιστα να στείλει ενημέρωση και για το χθεσινό συλλαλητήριο.

Αναφερόμενος στον Μάθιου Νίμιτς είπε ότι έχει κάνει λάθη και ότι ήρθε η ώρα του να φύγει. «Δεν υπάρχει καμία πίεση από την Αμερική» είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ