Στη Βουλή η δικογραφία για τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία
Στη Βουλή διαβιβάζεται η δικογραφία που σχηματίστηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς για τους χειρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στην υπόθεση της πώλησης αμυντικού υλικού από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές.
Η δικογραφία διαβιβάζεται βάση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, προκειμένου να διερευνηθεί από τη Βουλή το ενδεχόμενο διάπραξης εκ μέρους τού κ. Καμμένου του αδικήματος της απιστίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη δικογραφία περιλαμβάνεται μόνο μία μαρτυρική κατάθεση, ενώ ο φερόμενος ως μεσάζων στην υπόθεση Βασίλης Παπαδόπουλος κλήθηκε αλλά δεν προσήλθε να καταθέσει στους εισαγγελείς Διαφθοράς.
ΕΛΛΑΔΑ
Στο λιμάνι του Ηρακλείου έφτασε το γαλλικό ερευνητικό πλοίο για το υποθαλάσσιο καλώδιο Κρήτης-Κύπρου
12:16
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 19ο Ετήσιο Παιδιατρικό Συνέδριο
12:13
ΕΛΛΑΔΑ
Κόκκινη προειδοποίηση από ΕΜΥ για την 28η Οκτωβρίου: Πού θα πέσουν ισχυρές βροχές έως αύριο τη νύχτα
12:06
ΚΟΣΜΟΣ
Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν με τους ηγέτες της Φινλανδίας και της Νορβηγίας για την Ουκρανία
12:04
ΚΟΣΜΟΣ