Γεωργιάδης: Είναι λογικό οι υπουργοί να γνωρίζουν τις καταθέσεις των μαρτύρων;
Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης αλλά και του Παύλου Πολάκη προχώρησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που σε τηλεοπτική εμφάνισή του για την υπόθεση Νοvartis διερωτήθηκε εάν είναι «λογικό οι υπουργοί να γνωρίζουν τις καταθέσεις των μαρτύρων πριν αυτές δημοσιοποιηθούν».
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι εδώ και δύο εβδομάδες υπουργοί της κυβέρνησης όπως ο Παύλος Πολάκης και ο Πάνος Καμμένος προαναγγέλλουν αποκαλύψεις. Την ίδια ώρα, ανέφερε ότι ήρθαν ξαφνικά τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες που μιλάνε μόνο για τα πολιτικά πρόσωπα» και οι οποίοι, όπως είπε, «δεν έχουν σχέση με την έρευνα του FBI, όπου δεν γίνεται λόγος για πολιτικά πρόσωπα».
Την ίδια ώρα, ισχυρίστηκε ότι η Δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο. Διέψευσε δε, κατηγορηματικά για ακόμη μια φορά ότι εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο στην υπόθεση αυτή.
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ακράτα - Επιχειρούν εναέρια μέσα
17:13
Πώς σχολιάζει ο μοναδικός εγγονός του Τζ. Φ. Κένεντι την σειρά Love Story
17:05
Θεσσαλονίκη: Δίωξη στους δύο συλληφθέντες για την ψευδή δήλωση πατρότητας σε νεογέννητο
16:53
LIVE ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ιράν: Θα διατηρήσουμε τον έλεγχο των Στενών του Ορμούζ μέχρι το τέλος του πολέμου - Τραμπ: Σε εξέλιξη πολύ καλές συνομιλίες
16:52