ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση Novartis: Επεισόδιο με τον Δ. Λιντζέρη στη Βουλή

Υπόθεση Novartis: Επεισόδιο με τον Δ. Λιντζέρη στη Βουλή
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ την περίοδο 2013-2014 Δημήτρης Λιντζέρης, ο οποίος στη δικογραφία για τη Novartis εμφανίζεται να έχει χρηματιστεί. 

«Αυτό που είδα και γενικά όλο το σκηνικό που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση το χαρακτηρίζω σκευωρία, βδελυγμία, αηδία και κωμωδία», ανέφερε και «μετέφερε» σημείο της δικογραφίας που τον αφορά, λέγοντας ότι ένας από τους προστατευόμενους μάρτυρες αναφέρει: «Εικάζω ότι στα πλαίσια των καθηκόντων του αποκλείεται να έλαβε ως δώρο ποσό λιγότερο από 200.000».

Σε άλλο σημείο της δικογραφίας ο ίδιος μάρτυρας αναφέρει: «Σχετικά με τον Λιντζέρη, ο Φρουζής ανέφερε ότι ο Βενιζέλος τον τοποθέτησε ως έμπιστό του γιατί έχουν πολύ κοντινή σχέση και ότι στην αγορά κυκλοφορούσε ότι ο Λιντζέρης λειτουργούσε ως ταμίας του Βενιζέλου στα θέματα υγείας».

«Θα προβώ σε όλα τα ένδικα μέσα για αυτή τη μεθοδευμένη ιστορία», επεσήμανε σε δηλώσεις του. Με αφορμή δε, το επεισόδιο στο γραφείο 131, είπε πως θέλησε να βγάλει κάποιες φωτογραφίες σελίδων της δικογραφίας, του είπαν πως αυτό δεν επιτρέπεται και ο ίδιος έσβησε τις φωτογραφίες από το κινητό του τηλέφωνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ