Μουζάλας: Καμία παρέμβαση στο θέμα των Τούρκων αξιωματικών που ζητούν άσυλο
Κατηγορηματικός ότι δεν υπήρξε παρέμβαση της κυβέρνησης στο θέμα των 8 Τούρκων αξιωματικών, εμφανίστηκε στη Βουλή ο Γιάννης Μουζάλας.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Παναγούλη για την ακύρωση ασύλου στον Τούρκο αξιωματικό της Αεροπορίας, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ανέφερε πως αποκλείστηκε οριστικά μέσα από νόμιμες δικαστικές διαδικασίες η επιστροφή των Τούρκων αιτούντων ασύλου.
«Η κυβέρνηση ενδιαφέρεται χωρίς παρεμβάσεις να κριθεί σε όλο το νομικό της βάθος αυτή η υπόθεση. Πρέπει να αφήσουμε τους δικαστές να κρίνουν», είπε.
Στις αιτιάσεις του ανεξάρτητου βουλευτή περί συμφωνίας Τσίπρα- Ερτογάν ώστε να επιστρέψουν στην Τουρκία οι αιτούντες άσυλο, ο κ. Μουζάλας ανέφερε πως αυτό το οποίο είπε ο πρωθυπουργός στον Τούρκο πρόεδρο είναι πως στην Ελλάδα λειτουργεί κράτος δίκαιου.
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26
Η Ford αλλάζει σελίδα στην Ευρώπη
08:20
Τσεχία: Επανέρχεται στη πρωθυπουργία ο Μπάμπις - Δεσμεύση για μεταβίβαση επιχειρηματικών συμφερόντων
08:20
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό
08:18