Μητσοτάκης για Novartis: Δεν θα δεχθώ να διασύρεται η παράταξή μου από τρεις κουκουλοφόρους μάρτυρες
Στην υπόθεση της Novartis αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπολύοντας επίθεση κατά της κυβέρνησης την οποία και κατηγόρησε για παρακρατικές μεθόδους.
Σε σύντομο χαιρετισμό του σε εκδήλωση κοπής πίτας της τοπικής οργάνωσης στο Αιγάλεω, ο Πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως δεν πρόκειται να δεχθεί η ιστορία αυτής της παράταξης να διασύρεται από τρεις κουκουλοφόρους μάρτυρες.
«Όλα στο φως αλλά με κανόνες. Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Δεν μας τρομάζουν οι παρακρατικές μέθοδοι ενός καθεστώτος που καταλαβαίνει ότι ψυχορραγεί και θα κάνει τα πάντα για να κρατηθεί στην εξουσία» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.
ΚΟΣΜΟΣ
Διεθνές Δικαστήριο κατά ΗΠΑ: «Οι κυρώσεις συνιστούν επίθεση στο κράτος δικαίου»
19:56
ΚΟΣΜΟΣ
«Φανατική που δαιμονοποιεί τους Εβραίους» χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός Νετανιάχου τη Νάβι Πιλάι
19:45
ΚΟΣΜΟΣ
Εισαγγελέας του ΔΠΔ: «Το έργο μας θα συνεχιστεί» παρά τις αμερικανικές κυρώσεις
19:40
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Τα καύσιμα βάζουν «φωτιά» στον πληθωρισμό και φέρνουν νέα μέτρα
19:32
ΚΟΣΜΟΣ