Μητσοτάκης: Ανελέητη στοχοποίηση από τα υπόγεια του Μαξίμου
Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζει την επίθεση αγνώστων με γκαζάκια στο κατάστημα που διατηρεί η σύζυγός του Μαρέβα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ κάνει λόγο για ανελέητη στοχοποίηση της συζύγου του «από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι στόχος τους είναι να πλήξουν τον ίδιο.
«Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει», καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.
Σημειώνεται ότι στις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από γκαζάκια, στην είσοδο του καταστήματος που διατηρεί η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και τα πυροδότησαν με αναμμένο στουπί.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του καταστήματος, ενώ οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά που προκλήθηκε προτού επεκταθεί και στο εσωτερικό του καταστήματος.
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47
ΕΕ: Πρόστιμο στην πλατφόρμα Χ για το «μπλε σήμα» και τις παραπλανητικές διαφημίσεις
14:39
Επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros Discovery έναντι 72 δισ. δολαρίων
14:37