ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΚΚΕ θα ψηφίσει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής

Το ΚΚΕ θα ψηφίσει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής
EUROKINISSIΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής και για την ομιλία του πρωθυπουργού, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως θα ψηφίσει υπέρ και ότι δεν πρόκειται να παίξει σε παιχνίδια αποπροσανατολισμού ή να δώσει άλλοθι σε αντιλαϊκές πολιτικές, αντίστοιχα.

«Το ΚΚΕ δεν πρόκειται να παίξει σε παιχνίδια αποπροσανατολισμού, πολύ περισσότερο να δώσει άλλοθι σε αντιλαϊκές πολιτικές, όπως προσπαθεί να κάνει ο κ. Τσίπρας, όπως έκαναν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, λέγοντας ότι η αιτία της κρίσης, των μνημονίων και των λαϊκών προβλημάτων είναι απλά και μόνο η διαφθορά και κάποιοι διεφθαρμένοι πολιτικοί και όχι ένα σύστημα, μία συνολική οικονομική και κοινωνική πολιτική, που έχουν στο DNA τους το κυνήγι του κέρδους, όλα αυτά δηλαδή τα οποία υπηρετεί και ο ΣΥΡΙΖΑ με πολύ μεγάλη συνέπεια».

«Είναι καθαρό ότι το ΚΚΕ θα ψηφίσει στη Βουλή τη σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για την υπόθεση Novartis και θα συμβάλλει -όσο περνάει απ' το χέρι του- για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες, όπου υπάρχουν» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ