ΝΔ για προσαγωγές μελών Ρουβίκωνα: Ο νόμος δεν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο όταν θίγεται ο ΣΥΡΙΖA
Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή αυτή τη φορά τις προσαγωγές μελών του Ρουβίκωνα μετά από παρέμβασή τους σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία μιλούσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
«Αναρωτιόμαστε γιατί έγιναν προσαγωγές μετά τoν “ακτιβισμό” του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία μιλούσε ο κ. Τσακαλώτος» διερωτάται η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και συμπληρώνει:
«Σε ανάλογες “ακτιβιστικές ενέργειες” στη Βουλή, σε Πρεσβείες ακόμη και στο Πεντάγωνο, οι συγκεκριμένοι έφευγαν ανενόχλητοι, ενίοτε χρησιμοποιώντας τα περιπολικά ως ταξί, κατ’ εντολή του κ. Βούτση»
Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει δε, σκωπτικά, ότι η ΝΔ «χαιρετίζει την απόφαση της κυβέρνησης να μην παρενοχλεί ο Ρουβίκωνας» τον ΣΥΡΙΖΑ.
«…Και της ευχόμαστε να συνειδητοποιήσει ότι ο νόμος δεν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο όταν θίγεται ο ΣΥΡΙΖA» καταλήγει λέγοντας η ανακοίνωση.
Ρωσία: Εκατοντάδες χιλιάδες νέοι στρατιώτες στο μέτωπο με κίνητρο μισθό, μπόνους και επιδόματα
20:26
Φωτιά σε εξωτερικό χώρο επιχείρησης στη Βιομηχανική Περιοχή στο Ηράκλειο
20:17
Σύλληψη στρατιωτικών στο Σουφλί: Ναρκωτικά και μαχαίρια εντοπίστηκαν στη «γιάφκα»
20:09
Αγρότες: Εκτός Μαξίμου τη Δευτέρα ο Ανεστίδης - Τα μπλόκα ανακοίνωσαν τη λίστα για το ραντεβού
20:00