Στο αρχείο η υπόθεση Στουρνάρα για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες
Στο αρχείο θέτει η Επιτροπή Πόθεν Έσχες τη δικογραφία που διαβιβάστηκε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή για τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα.
Η δικογραφία αφορούσε σε ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες -την περίοδο 2012-13- σχετικά με την οικία του κεντρικού τραπεζίτη στη Σύρο.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Βουλή, η Επιτροπή συνεδρίασε την 1η Δεκεμβρίου 2017 κατόπιν προφορικού αιτήματος του κ. Στουρνάρα και συζήτησε δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» της 19ης Νοεμβρίου 2017 (που τον αφορούσε).
«Μετά από έρευνα των σχετικών Δηλώσεων του υπόχρεου, η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης αποφάσισε ότι δεν συντρέχει λόγος παραπομπής της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη και κατόπιν τούτου έθεσε την υπόθεση στο αρχείο», σημειώνεται.
Ψηφιακή ενδυνάμωση ηλικιωμένων και ΑμεΑ - Το πρόγραμμα και οι προϋποθέσεις
05:00
Κακοκαιρίες Adel και Byron: Στα 11,8 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις των ασφαλιστικών επιχειρήσεων
04:00
Πότε έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» του ΕΝΦΙΑ - Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή για δύο χρόνια
03:00
Πρόγραμμα «Μετεγκατάσταση»: Οι έξι βασικές αλλαγές - Ποιοι δικαιούνται τα 10 χιλιάδες ευρώ
02:00