Ασφαλιστική ικανότητα και ενημερότητα για όσους κατέβαλλαν τις εισφορές από 1/1/2017
Νομοθετική πρωτοβουλία για τη χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας και ενημερότητας σε όλους όσοι κατέβαλλαν τις πρόσφατες εισφορές τους από 01/01/2017, προωθεί η κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος, η ρύθμιση θα αφορά εκείνους που κατέβαλαν τις εισφορές τους από 01/01/ 2017, ασχέτως αν είχαν παλαιότερες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία.
Στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, ο κ. Πετρόπουλος είπε πως ο αριθμός των ενεργών επαγγελματιών που έχουν οφειλές 10,3 δις ευρώ προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ανέρχεται σε 306.000, ενώ σε 2,5 δις υπολογίζονται οι οφειλές των αγροτών. Σημείωσε μάλιστα, ότι το 89% των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία είχαν δημιουργηθεί έως το Δεκέμβριο του 2014.
«Φοβόμασταν ότι ο πιλότος είχε αιχμαλωτιστεί και προσπαθούσε να μας στήσει σε ενέδρα» είπε ο Τραμπ
17:57
O ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΙΚΡΑΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Ο Τραμπ έχει ανάγκη το τέλος του πολέμου»: Οι πολιτικές πιέσεις, το ΝΑΤΟ και η επόμενη μέρα
17:45
Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Κινδύνεψαν επιβάτες όταν αυτοκίνητο έπεσε μέσα σε ρέμα (pics)
17:33
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: Την Τρίτη χτυπάμε εργοστάσια ενέργειας στο Ιράν, αλλά τη Δευτέρα μπορεί να συμφωνήσουμε
17:30