ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κακλαμάνης: Η ενότητα της ΝΔ είναι μπετόν

Κακλαμάνης: Η ενότητα της ΝΔ είναι μπετόν
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η ενότητα της Νέας Δημοκρατίας δεν διασπάται ούτε με το Σκοπιανό ούτε με την υπόθεση Novartis, τονίζει ο βουλευτής του κόμματος, Νικήτας Κακλαμάνης.

«Η ενότητα της ΝΔ είναι μπετόν. Όσο πιο πολύ μας χτυπούν θεσμικοί και εξωθεσμικοί παράγοντες τόσο πιο πολύ μας χαλυβδώνουν και ενισχύουν την ενότητά μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξή του στην Κυριακάτική εφημερίδα Kontranews.

Αναφέρει ότι στόχος του κόμματός του για το σκάνδαλο Novartis είναι «όλα στο φως, εδώ και τώρα», ενώ καλεί την κυβέρνηση αν πιστεύει στη διαφάνεια να το αποδείξει και στην υπόθεση του Πάνου Καμμένου.

Υποστηρίζει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να φτάσει η ημέρα των εκλογών και το θέμα (της Novartis) να είναι υπό δικαστική διερεύνηση, σε ότι αφορά το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και να κατηγορεί τη ΝΔ λέγοντας ‘μην μιλάτε είστε υπόδικοι’».

Αναφερόμενος στην κριτική που ασκείται στον Κώστα Καραμανλή για την πολιτική επί κυβερνήσεών του στο θέμα της υγείας, ο κ. Κακλαμάνης τονίζει ότι την ηθική υπόσταση του πρώην πρωθυπουργού «ουδείς αμφισβητεί και ουδείς μπορεί να αγγίξει», ενώ αναφέρει ότι επί των ημερών του η δημόσια δαπάνη για τα φάρμακα αυξήθηκε, αλλά η ιδιωτική κρατήθηκε χαμηλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ