ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Άριστα δέκα ο κ. Τσίπρας στις σκευωρίες αλλά κόβεται στα εθνικά

Κικίλιας: Άριστα δέκα ο κ. Τσίπρας στις σκευωρίες αλλά κόβεται στα εθνικά
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανεύθυνη και προβληματική χαρακτήρισε την πολιτική της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα ο Βασίλης Κικίλιας, εκφράζοντας την ανησυχία του πως αυτή η πολιτική θα οδηγήσει σε μία εθνική ήττα.

«Πολύ φοβάμαι ότι θα οδηγήσει σε μία εθνική ήττα. Ο Κ. Μητσοτάκης έκανε μία πολύ σοβαρή πολιτική στα εθνικά, αλλά το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθεί και μέσα από αυτά να δημιουργήσει πρόβλημα στους πολιτικούς της αντιπάλους» δήλωσε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ σε συνέντευξη στον Real FM, τονίζοντας πως τη μπαγκέτα την κρατάει πάντα μία κυβέρνηση και ορίζει το πώς και αν συνεργάζεται με την αντιπολίτευση, ειδικά στα εθνικά θέματα, όπως το θέμα των Σκοπίων, τα ελληνοτουρκικά όπου, όπως σημείωσε, έχουμε ρεκόρ παραβιάσεων, και το θέμα των τσάμηδων.

Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια υπάρχει μυστική διπλωματία για τα Σκόπια και «αν τη συνδυάσουμε με το αυριανό σόου λάσπης στη Βουλή, ο κ. Τσίπρας παίρνει άριστα δέκα στις σκευωρίες, αλλά κόβεται στα εθνικά».

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ υποστήριξε ότι ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να κάνει τη δουλειά τού κ. Καμμένου, καθώς ανοίγει, με δική του πρωτοβουλία, θέματα που έχουν τουλάχιστον αποτυχημένη εξέλιξη και τώρα δεν μπορεί να τα διαχειριστεί.

Αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis, υπογράμμισε πως κανείς δεν αμφιβάλει ότι είναι παγκόσμιο σκάνδαλο και πρέπει και στη χώρα μας να διερευνηθεί. «Την ώρα, όμως, που γίνεται το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας, την επομένη τρέχει ο κ. Τζανακόπουλος στον Άρειο Πάγο και βλέποντας ο κ. Τσίπρας τις δημοσκοπήσεις μετά το συλλαλητήριο τώρα σπεύδει να αποπροσανατολίσει τον λαό» επισήμανε ο κ. Κικίλιας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ