Παπαγγελόπουλος: Εμμονές και εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα ο κ. Σαμαράς
Σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.
Του καταλόγισε εμμονές και εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα, αναφέρθηκε στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη και κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ να αναρωτηθούν οι αγνοί ψηφοφόροι της ΝΔ για τα κίνητρα και τους στόχους του πρώην πρωθυπουργού.
«Κύριε Σαμαρά πως εξηγείτε ότι όταν έστηνα –όπως λέτε- τη σκευωρία με το FBI προέκυψε ως θέμα το Μακεδονικό; Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί το Μακεδονικό ως άλλοθι», είπε και μίλησε για πανικό, φασίζουσα νοοτροπία και μαφιοζικες μεθόδους. «Τι εννοεί θα μας πάει μέχρι το τέλος, ελπίζω ότι δεν εννοεί έως το τέλος της ζωής μας; Τη φυσική μας εξόντωση; Να ξέρει ότι ακόμη και μία γλάστρα να πέσει στο κεφάλι τους είναι προφανές τι θα σκεφτούν όλοι», είπε και πρόσθεσε πως η επιχείρηση τρομοκρατίας δεν θα περάσει.
«Επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν μάρτυρες, δικαστές, ακόμη και τον πρωθυπουργό της χώρας», ανέφερε ο κ. Παπαγγελόπουλος.
Οι αναφορές του σε επικοινωνία που είχε με δικαστικούς ο Χαράλαμπος Αθανασίου την περίοδο που ήταν υπουργός Δικαιοσύνης για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, προκάλεσαν την αντίδραση του πρώην υπουργού.
«Ουδέποτε παρενέβην», τόνισε ο κ. Αθανασίου και πρόσθεσε: «Ανοίξτε τις τηλεφωνικές σας συνομιλίες, μιλάτε συνέχεια με Τουλουπάκη», είπε προς τον κ. Παπαγγελόπουλο.
Τη σκυτάλη έλαβε ο Άδωνις Γεωργιάδης που υποστήριξε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης μιλάει 25 φορές την ημέρα με την κ. Τουλουπάκη. «Αν δεν φοβάστε ανοίξτε τα τηλέφωνα, αλλά δεν ανοίγετε γιατί θα πάτε φυλακή», είπε.
SPONSORED
Αρκετοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Λίβανο σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
14:09
ΚΚΕ για ουκρανικό drone στη Λευκάδα: Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις
13:57
ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για παράσυρση 24χρονης: Eπιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο σε σημείο χωρίς διάβαση
13:46
Ιράν: Η Τεχεράνη κατηγορεί τη ΔΟΑΕ για πολιτικοποίηση της εποπτείας του πυρηνικού της προγράμματος
13:29