Στους εισαγγελείς Διαφθοράς κατέθεσε για την υπόθεση των όπλων της Σ. Αραβίας ο Παπαδόπουλος
Κατάθεση στους εισαγγελείς Διαφθοράς, έδωσε το μεσημέρι ο επιχειρηματίας Βασίλης Παπαδόπουλος, που εμφανίζεται ως μεσάζων στην υπόθεση της αγοραπωλησίας αμυντικού υλικού από τον ελληνικό στρατό στην Σαουδική Αραβία - διαδικασία που τελικώς δεν ολοκληρώθηκε.
Ο Βασίλης Παπαδόπουλος είχε κληθεί σε κατάθεση πολύ πριν η δικογραφία για την υπόθεση διαβιβαστεί στην Βουλή για ενδεχόμενες ευθύνες του αρμόδιου υπουργού, Πάνου Καμμένου, πλην όμως δεν είχε εμφανιστεί στην εισαγγελία Διαφθοράς.
Ο μάρτυρας προσήλθε τελικώς σήμερα και φέρεται να κατέθεσε επί τρεις ώρες, καθώς η εισαγγελική έρευνα συνεχίζεται ως προς ενδεχόμενες ευθύνες μη πολιτικών προσώπων στην όλη υπόθεση, που αφορά την προσπάθεια πώλησης 300.000 βλημάτων, τύπου 105 mm από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού, στη Σαουδική Αραβία.
Βρέθηκε γιγάντια θερμική λίμνη στην Αλβανία σε βάθος 127 μέτρων - Γιατί αιφνιδιάσε τους επιστήμονες
09:11
Ποια είναι τα καλύτερα είδη γυμναστικής για την καταπολέμηση της κατάθλιψης
09:00
Καθαρά Δευτέρα: Πώς θα γιορτάσουν τα Κούλουμα οι δήμοι της Αττικής - Πού θα παρασκευαστεί η μεγαλύτερη λαγάνα
08:54
Πάτρα: Πάνω από 600 περιστατικά μέθης, τραυματισμούς και ξυλοδαρμούς αντιμετώπισε ο Ερυθρός Σταυρός (pics)
08:42