Κυβερνητικός αξιωματούχος: Να μην προτρέχει η Νέα Δημοκρατία
Μετά την κόντρα των δύο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής, κυβερνητικός αξιωματούχος έλεγε ότι «η ανάληψη πολιτικής ευθύνης για το -ομολογημένο πλέον- σκάνδαλο Novartis ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει ο κ. Μητσοτάκης».
Σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ίδιος αξιωματούχος έλεγε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «έμεινε να ακούγεται ως παράφωνη ηχώ του παραληρούντος κ. Σαμαρά».
«Όσο για τις τυχόν ποινικές ευθύνες, για τις οποίες έσπευσε η ΝΔ να κάνει λόγο για “παραδοχή σαθρού υπόβαρθρου” τη συμβουλεύουμε να μην προτρέχει» έλεγε ο ίδιος, ολοκληρώνοντας: «Όσο πιο πολλή φόρα παίρνει, τόσο πιο σφοδρή θα είναι η πρόσκρουση όταν η Προανακριτική επιτελέσει το έργο της. Και τότε ίσως να μην αρκεί για τη ΝΔ η ετεροχρονισμένη ανάληψη της πολιτικής ευθύνης».
Ένταση στο μπλόκο Πατρών - Πύργου: Οδηγός ΙΧ εμβόλισε αυτοκίνητα για να «σπάσει» τον αποκλεισμό
22:53
Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφασίζει για την αμερικανική υπηκοότητα μετά το διάταγμα Τραμπ
22:42
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες - Δικογραφία για τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη
22:34
Υποδοχή με όλες τις τιμές επιφύλαξε στον Πούτιν ο Μόντι (vid)
22:24