ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας: Οι κρίσεις των αξιωματικών σχετίζονται με την υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σ. Αραβία

Κικίλιας: Οι κρίσεις των αξιωματικών σχετίζονται με την υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σ. Αραβία
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Βολές» κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε για άλλη μια φορά ο Βασίλης Κικίλιας, ισχυριζόμενος ότι οι πρόσφατες κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών του Στρατού Ξηράς γεννούν «πολλά ερωτήματα, καθώς σχετίζονται με την υπόθεση της απόπειρας πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία για την οποία ελέγχεται ο κ. Καμμένος».

 

«Συγκεκριμένα, αποστρατεύθηκε ο Ταξίαρχος Μιχαήλ Παπαδάκης, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι ήταν ο αξιωματικός που ενεργώντας με τη θεσμική του ιδιότητα χάλασε την “δουλειά” που πήγε να στήσει ο κ. Καμμένος με τον εκλεκτό του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλο» δήλωσε ο κ. Κικίλιας, και συμπλήρωσε: «Ως φαίνεται, μετά την άλωση του κρατικού μηχανισμού που επιχειρεί συστηματικά η Kυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τώρα επιδιώκει να ελέγξει και τις Ένοπλες Δυνάμεις αποπέμποντας αξιωματικούς που προτάσσουν το συμφέρον της χώρας μας, και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα».

Ισχυρίστηκε δε, ότι «το μόνο παρήγορο είναι ότι η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης μετρά πλέον τον χρόνο της αντίστροφα».

Ο κ. Παπαδάκης ως επικεφαλής γραφείου της Γενικής Διεύθυνσης Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ