Μητσοτάκης: Επιβεβλημένο να υπάρχει εθνική ομόνοια στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής
Στη συνάντησή του με τον νέο υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως είναι απολύτως επιβεβλημένο να υπάρχει εθνική ομόνοια στα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχήθηκε στον Κύπριο υπουργό Εξωτερικών καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, εκφράζοντας ταυτόχρονα απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.
«Δεν επιτρέπεται να εμπλέξουμε το μείζον εθνικό ζήτημα της Κύπρου στην εσωτερική πολιτική αντιπαράθεση. Εμείς επιμένουμε πάρα πολύ σε αυτή τη γραμμή, παρότι μερικές φορές κάποιοι θέλουν να θολώνουν λίγο τα νερά ως προς τον εσωτερικό πολιτικό διάλογο», είπε ο κ. Μητσοτάκης και συνέχισε:
«Αλλά είναι απολύτως επιβεβλημένο να υπάρχει εθνική ομόνοια στα κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, πόσο μάλλον σε μια περίοδο όπου τα πράγματα πηγαίνουν προς αυξανόμενη παρά μειούμενη ένταση. Οπότε, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλά να πούμε και μπορείτε πάντα να λογαριάζετε στην αμέριστη στήριξή μας».

EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Οι δύο αλλαγές στον ΦΠΑ που φέρνουν ελαφρύνσεις στους ιδιοκτήτες ακινήτων
03:00
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στις 30 Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης
02:00
Ο χάρτης πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως και σήμερα 28 Αυγούστου
01:00
ΟΠΕΚΑ: Tα επιδόματα που θα καταβληθούν στα τέλη Αυγούστου
00:30