Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας μετά τον ανασχηματισμό
Στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο μεταφέρθηκε αργά το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, μετά τον ανασχηματισμό, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ο πρωθυπουργός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, συνοδευόμενος από τον πρύτανη του ΕΚΠΑ, Θάνο Δημόπουλο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει οστικό οίδημα στην περιοχή της λεκάνης, η οποία τον ταλαιπωρεί.
Πρόκειται για ένα είδος κάκωσης που συναντάται συχνά σε αθλητές και μαραθωνοδρόμους.
Καθώς το Ευγενίδειο δεν διαθέτει μαγνητικό τομογράφο, ο κ. Τσίπρας έκανε την μαγνητική στο Αιγινήτειο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι.
Ωστόσο, η μαγνητική δεν φέρεται να έδειξε κάτι, και ο πρωθυπουργός αποχώρησε από το νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται ότι το καλοκαίρι ο Αλέξης Τσίπρας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση κήλης στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για 2.628 μόνιμες θέσεις στο Δημόσιο μέσω της προκήρυξης 1ΓΒ/2026
01:00
Κατώτατος μισθός: Πότε και ποιοι εργαζόμενοι θα δουν αυξήσεις στους μισθούς τους
00:30
ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ: Κόλαση στην Τεχεράνη, επικήρυξη του... φυγά Χαμενεΐ και η «απόβαση» Αμερικανών πεζοναυτών
23:59
Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ ζήτησαν να αναβληθεί ο επόμενος γύρος των συνομιλιών για τον πόλεμο με τη Ρωσία
23:51