Αύριο Πέμπτη συζητείται η πρόταση της ΝΔ για Προανακριτική για Κουρουμπλή, Ξανθό και Πολάκη
Τρεις κάλπες θα στηθούν αύριο το βράδυ στη Βουλή, όπου θα συζητηθεί η πρόταση της ΝΔ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής που θα διερευνήσει ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των κ.κ. Κουρουμπλή, Ξανθού και Πολάκη για το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία λόγω μη έκδοσης δελτίου φαρμάκων.
Η συζήτηση όπως έκανε γνωστό ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί στις 10.30 το βράδυ.
Θα μιλήσουν 9 εισηγητές (8 από όλα τα κόμματα κι 1 ανεξάρτητος), από 12 λεπτά οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων. Οι τρεις εγκαλούμενοι υπουργοί θα πάρουν το λόγο για 20 λεπτά. Από πλευράς κυβέρνησης θα τοποθετηθούν ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Στη συζήτηση θα παρέμβουν ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί και η συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί με την μυστική ψηφοφορία.
ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ψεκασμένα αφηγήματα και επικοινωνιακά πυροτεχνήματα»
08:07
Ισραήλ: «Η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν δεν συμπεριλαμβάνει Λίβανο» - Η ανακοίνωση από το γραφείο του Νετανιάχου
07:57
Apocalypse now (Trump edition)
07:45
Το πετρέλαιο υποχωρεί κάτω από τα 100 δολάρια μετά τη συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν για εκεχειρία - Πτώση 15%
07:43