Λοβέρδος: Άκρον άωτον της υποκρισίας η συμπεριφορά της κυβέρνησης

Για συμπεριφορά υποκρισίας και δημαγωγίας και εν τέλει αυτοεξευτελισμού κατηγόρησε την κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.
Όπως ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, ενώ οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ -και ανάμεσά τους και ο κ. Τσακαλώτος- στις 23 Φεβρουαρίου ψήφιζαν την απόσυρση του Παναμά από τη «αύρη λίστα των Βρυξελλών» με τους φορολογικούς παραδείσους, ο πρωθυπουργός «κοπτόταν και κατακεραύνωνε συλλήβδην τους πολιτικούς του αντιπάλους για τα Panama papers».
Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας, στις 6 Φεβρουαρίου, από την Πάτρα, είπε ότι «δεν μπορεί να υπάρχει πατριωτισμός των Panama papers, των offshore και της μίζας» και διερωτήθηκε:
Αν δεν πρόκειται για το άκρον άωτον της υποκρισίας, της δημαγωγίας, του λαϊκισμού και τελικά της προσωπικής ξετσιπωσιάς, τότε περί τίνος πρόκειται;.

Πώς θα πληρωθούν όσοι εργάζονται την 25η Μαρτίου
05:00
Τι αλλαγές φέρνει ο νέος εξωδικαστικός μηχανισμός - Τα νέα όρια
04:00
Οι επιδοτήσεις για το ηλεκτρικό ρεύμα τον Μάρτιο στα οικιακά τιμολόγια
03:00
Παράταση για επτά ενεργειακά προγράμματα: Ποια είναι και πώς θα κάνετε αίτηση
02:00