ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι εθνικά επικίνδυνος
«Ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι εθνικά επικίνδυνος» με τη στάση του για τη χώρα και τις διπλωματικές προσπάθειες για την επιστροφή των δυο αξιωματικών, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με την οποία απαντά στη δήλωση του βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ Δημήτρη Σταμάτη.
«Το πρόβλημα για τη ΝΔ δεν είναι ότι ο κ. Σταμάτης επιμένει στις προκλητικές του δηλώσεις. Το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να κρύβεται και να μην παίρνει θέση, αφήνοντας τα στελέχη του να επιδίδονται πότε σε ακροδεξιά, πότε σε ρατσιστικά και πότε σε αντεθνικά παραληρήματα, τυφλωμένοι από τον πανικό τους για το σκάνδαλο Novartis».
Και καταλήγει: «Με τη στάση του αυτή, όμως, δυστυχώς για τη χώρα και τις διπλωματικές προσπάθειες για την επιστροφή των δυο αξιωματικών μας, ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει ότι είναι εθνικά επικίνδυνος».
SPONSORED
Πρόστιμα άνω των τριών χιλιάδων ευρώ για φωτιές σε Χαλκιδική και Πέλλα
22:36
Δήμος Τρικκαίων: Πρώτος μεταξύ των Ηπειρωτικών δήμων της χώρας
22:25
Πανελλήνιες 2026: Με Μαθηματικά συνεχίζουν αύριο οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
22:13
Παραιτήθηκε αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας
22:03