Το Ποτάμι φέρνει το θέμα του ποδοσφαίρου στη Βουλή
Να τεθεί επί τάπητος η επάρκεια του νομοθετικού πλαισίου για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό, ζητά το Ποτάμι μετά τα χθεσινά γεγονότα στην Τούμπα.
Ο Γιώργος Μαυρωτάς με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής. Δημήτρη Σεβαστάκη, ζητά να πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση στην οποία θα κληθούν ο υφυπουργός Αθλητισμού και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς.
Χαρακτηρίζει «ζοφερά» τα γεγονότα και αναφέρει ότι η παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού και εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Superleague, Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας, Ελληνική Αστυνομία, Αθλητικός Εισαγγελέας ή και όποιων άλλων προταθούν) θα ήταν χρήσιμη και εποικοδομητική για μία ουσιαστική συζήτηση σε ένα μείζον πρόβλημα που ταλανίζει τον αθλητικό χώρο.
ΕΝΦΙΑ: Αρχές Μαρτίου τα «ραβασάκια» για 7,3 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων - Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή
06:00
Νέο μοντέλο στρατιωτικής θητείας: Ποιες οι βασικές αλλαγές στην εκπαίδευση
05:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ: Πάνω από 2,4 δισ. καταβάλλονται έως 27 Φεβρουαρίου
04:00
Δάνεια ελβετικού φράγκου: Τι να προσέξετε στους όρους μετατροπής τους σε ευρώ
03:00